Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvingut/uda a la cita prèvia de les oficines d'atenció de l'Ajuntament de Lleida

Política de privacitat

Responsable

Ajuntament de Lleida. CIF P2515100B. Plaça Paeria 1. 25007 Lleida.
Adreça del delegat de protecció de dades: dpd@paeria.es

Finalitat

La finalitat del tractament de dades és la de gestionar el tràmit sol·licitat.
En relació amb el termini de conservació de les dades, la regulació de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que la supressió dels documents haurà de ser autoritzada d’acord amb el que disposi la normativa aplicable. 

Legitimació

La base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment de la persona interessada.

Destinataris

Les dades es comunicaran als òrgans o unitats responsables de la seva tramitació dins de l’Ajuntament de Lleida o dels seus organismes autònoms.
L’Ajuntament de Lleida contracta la infraestructura virtual d’aquesta plataforma d’acord amb un model de computació en el núvol a través dels serveis d’Azure de Microsoft Corporation prestadora de serveis a la UE i a l’empara de l’acord -EU-US Privacy Shield.

Drets

Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al seu tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament de Lleida, Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, Rambla Ferran 32, baixos, 25007 Lleida.
Dret a retirar el consentiment prestat (en cas que s’hagi atorgat per a alguna finalitat).
Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
No obstant això, us podeu adreçar prèviament al delegat de protecció de dades, qui us ajudarà a resoldre el cas.